SCORINGSKLUBBEN

SCOOOOORING!!!!!! ORRE OPP I LEDELSEN!!!!
Endelig er det full gang på fotballen 😊
Vi drar i gang igjen en fin tradisjon i Orre IL med scoringsklubb for A-laget. Håper du blir med! Et medlemskap i Scoringsklubben betyr at du forplikter deg til å betale kr 10,- for hvert mål A-laget scorer i seriekampene + OBOS Cup/ Rogalandscupen. Du skal også tippe hvor mange mål du tror A-laget scorer totalt på alle kamper. Inntekten er svært kjærkomne tilskudd til driften av fotballgruppens mange lag.
Det vil bli sendt ut melding for innbetaling av beløpet ved sesongslutt. A-laget spiller i år i 6. divisjon. Vi har tak på maks betaling for 55 mål. Det betyr maks kr 550,- Serien og OBOS cupen er i gang allerede. Etter fire spilte kamper, to i serie og to i cupen, har Orre scoret 7 mål.
Siste frist for registrering av tips har vi satt til søndag 22. mai. Innen den tid skal det spilles tre nye kamper, to i serien og en i cupen.
Etter siste kamp i høst vil det bli trukket ut en hovedvinner, blant de som tipper riktig antall totalt scoringer i serien (18 kamper) og OBOS Cup. Om ingen tipper riktig, vil potten gå videre til neste sesong.
Gavekort M44 (Verdi kr 5.000,-) – trekkes blant de som har tippet riktig antall mål
Det vil også bli trukket ut 5 premier blant alle medlemmene i Scoringsklubben 2022.
Det er 1 signert drakt og 4 stk gavekort (Verdi kr 2 x 1.000 og 2 x 500) som er gitt av firmaene IKM Testing AS og Debia Finans.
De som er medlemmer i Scoringsklubben vil også bli behandlet som VIP’er på alle hjemmekampene. Det betyr at dere får gratis kaffi og noe å bite i. Vi håper at mange vil møte opp på kampene og bidra til godt drøs og ikke minst heie frem laget.
Ønsker du å bli med i scoringsklubben sender du sms eller mail til:
Trond-Ingve Ellingsen 922 08 082, trond.ingve.ellingsen@hotmail.com
Vidar Haugland 900 26 972, vidar.haugland@ikm.no
P.S. Husk også å bruke Orre Idrettslag i Grasrotandelen.


  • Av Orre idrettslag
  • |
  • 10-05-2022