OM ORRE IL

Medlemskap

Av Orre idrettslag / 10-08-2017

Medlemskontingent:

Medlemskontingenten fastsettes på årsmøtet. Medlemskontingenten betales omgående etter en har startet i klubben. Er ikke tillatt og delta som aktiv ved ubetalt kontingent.

Medlemskontingenten er pr 2019: kr 250,-

I tillegg kommer ulike treningskontingenter fordelt etter alder:

Barn:          kr 250 kr        (f.o.m 4 år – t.o.m 9 år)

Ungdom:   kr  650 kr       (f.o.m 10 år - t.o.m 17 år)

Senior:      kr  1050 kr      (f.o.m 18 år og oppover)


Intersport Bryne samarbeidsavtale

For medlemmer av Orre IL.
Alle medlemmer av Orre IL kan til enhver tid kjøpe alt sportsutstyr som er i butikken som har veil pris med 25% rabatt på klubb og 10% på fritidsprodukt.
Betalt medlemskontingent skal da fremlegges i butikken.

På våre treningsdrakter skal logoen til Orre IL og Intersport Bryne påtrykkes på venstre og høyre side på jakken.
Orre IL's medlemmer kan maksimalt trykke på 4bokstaver på treningsjakken. Disse skal plasseres nede på høyre side på jakken. På alle treningsdresser skal COOP Prix logoen trykkes på ryggen.

Styret Orre IL

   

OBS!!!!!!  Ny løsning for medlemsadministrasjon (fra september 2016)Idrettslaget tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon . Vi gir her en kort beskrivelse om hva dette betyr for deg som medlem og/eller foresatt.

Den nye løsningen innebærer at medlemmer skal bruke Min idrett - www.minidrett.no. Gjennom Min idrett kan du som medlem etter hvert administrere alle medlemskap i norsk idrett (innmeldinger og utmeldinger), se informasjonen som er registrert om deg, samt kunne oppdatere registrert informasjon.

Obs!! Må gjøres på pc og ikke mobil.

Du får automatisk tilsendt brukernavn og passord når e-postadresse lagres i medlemsregisteret. Dersom du har glemt brukernavn/passord kan du bruke funksjonaliteten for utsendelse av brukernavn og passord som finnes i tilknytningen til pålogging til Min idrett. Hvis du aldri har vært logget på Minidrett går du på opprett brukernavn og passord. NB når en profil med ditt navn blir foreslått er det viktig at du velger den og retter på personopplysningene(mange av dere ligger inne i Min Idrett). Du kan se hvordan på denne videoen https://www.youtube.com/watch?v=rtuud5Gk2Y4

Når du har laget en bruker må du gå inn og melde deg inn i Orre Idrettslaget.

Løsningen innebærer at betaling av kontingenter, treningsavgifter mv. vil bli gjennomført i idrettens Hver gang det etableres et betalingskrav vil det bli varslet pr. e-post for å gjøre oppmerksom på kravet som ligger i Min idrett eller vedlagt i e-posten.

 NB!!!! Det er nytt kontonummer for innbetaling av kontingent og treningsavgift, bruk dette ved innbetaling.

Dersom du får problemer eller trenger hjelp finnes det flere muligheter!

Informasjon om Min idrett: https://itinfo.nif.no/Min_idrett

Tekniske spørsmål skal rettes til Idrettens support på telefon 03615 (kl. 08.00-20.00) eller e-post support@idrettsforbundet.no

Ta kontakt med Idrettslaget v/Mette Goa, mail: post@orreil.no eller på telefon 95700028 dersom du;

-har fått et feilaktig betalingskrav

-om du mener at du allerede er utmeldt som medlem

-om det er andre spørsmål som er relatert til ditt forhold med oss.