OM ORRE IL

Orre Idrettslag er hjemmehørende på Pollestad i Klepp kommune. Idrettslaget ble startet i 1929 og har rundt 500 medlemmer. Lagets motor er i aller høyeste grad alle de frivillige som er med i og rundt klubben! For å støtte opp om disse har vi daglig leder i 100% stilling og renhold i 30% stilling. Orre IL har et flott anlegg med egen hall, stadionanlegg på Pollestad med grasbane og kunstgrasbane. Laget har egen fotballbane med gras på Vik.

Idrettslaget er et såkalt fleridrettslag med tilbud om fotball, håndball og allidrett. Allidrett inkluderer friidrett, bading/ svømming, barneidrett og idrettsskole. Orre IL har et tett samarbeid med Orre Skule om felles bruk av anlegg og lokaler. I en bygd som Orre er idrettslaget også et naturlig samlingspunkt med sosiale arrangement som folkefest, messer og utstillinger.
Fotball har rundt 12 lag i aktiv serie og A-lag herrer spiller i 6. divisjon.
Håndball har rundt 8 lag aktive i serie.

Allidrett og barneidrett har tilbud om trening for de aller minste, 0- 3 år, 4 år, 5 år i tillegg til 1-4 klasse. For de voksne har vi et tilbud om svømming og egen trimgruppe for de over 60.
I Salteskogen er det treningsløype som blir vedlikeholdt av idrettslaget. Dette er en lysløype på 1960 meter. Lysa i skogen går av kl 22.00.
Draktfargene til Orre: Grønn overdel og hvit shorts.

Kontaktperson er daglig leder i Orre IL: Vidar Nisja, dl@orreil.no

Klepp Idrettsråd: http://www.kleppir.no/


  • Av Orre idrettslag
  • |
  • 02-03-2017